team newe banner mindre
DSP07-122 CD 600x400pixel

Westminster Bailey

Westminster Bailey er en ædel og smart unghingst, sjældent set mage, som med sin sublime gode haseaktion og op ad bakke tendens både i trav og galop, besidder de kvaliteter man ønsker hos de moderne ponyer i ridesporten i dag.

Igennem flere år har varmblodsavlen i Holland succesfuldt krydset dressur- og springlinier med hinanden. Afstamningen manifesterer sig ved at Aester El Nino springer på højt niveau og moderen er ud af en gennemavlet dressurstamme. Lady Sunday har gået de høje dressurklasser samt avlet 11 afkom, der alle går i dressursporten i dag.

Ud af Westminster Bailey’s afstamning er der flere konkurrence-ponyer, der har gået S-springning bl.a. Westminster Baileys far Aester El Nino som i dag er solgt og springer S i USA. Aester El Nino har markeret sig kraftigt i den hollandske welsh-avl med bl.a. Red Orchard Prince som blev champion i Holland i 2006.

Moderlinien er en meget stærk dressurlinie, som har leveret særdeles mange gode dressurponyer hvoraf flere går international dressur. Downland Folklore og Conquistador er to hingste der igennem tiderne har været dominerende i den hollandske ponyavl. Downland Folklore som en af hjørnestene i welsh-avlen og Conquistador som en af de mest betydningsfulde forædlere igennem tiden.

I Westminster Bailey’s afstamning er der flere elite afkom med preferent, keur og elite som er de højeste udmærkelser man kan opnå i avlen.

Der ligger virkelig præstationer bag denne smarte ponyhingst. 

Westminster Bailey har aflagt sin materialprøve i Neustadt Dosse 2007 og kom ud med det fantastiske resultat på 8,01, hvor han bla har fået 9,0 i springning under rytter. DVD fra prøven kan rekvireres på tlf: +45 22 14 14 11.

Kåret og præmieret i Schleswig Holstein i Tyskland. Læs mere HER

Westminster Bailey vil forsætte sin uddannelse i både spring og dressur, da han viser meget fine anlæg for begge dele.

Han er konstateret OCD-fri

Team Newe - Denmark - Tlf. + 45 22 14 14 11  + 45 96 69 80 80 - email: team@newe.dk